Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Truijen, geboren te Neeritter op 1 mei 1822, overleden te Molenbeersel op 18 februari 1892, dochter van Joannes Truijen en Catharina Elisabeth Hoeken.


Zij is getrouwd te Molenbeersel (B) op 5 februari 1846 met
Jean Smeets, geboren te Ittervoort-Beersel op 8 november 1804, overleden te Molenbeersel op 6 november 1894, zoon van Thomas Smeets en Gertrudis Bosmans.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina