Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Cornelis Hubertus Teunissen, dienstknecht, geboren te Neeritter op 21 februari 1860, overleden te Wessem op 1 januari 1937, zoon van Peter Teunissen en Anna Catharina Vries.


Hij is getrouwd te Neeritter op 9 juli 1889 met
Anna Maria Helena van de Port, dienstmeid, geboren te Neeritter op 5 juni 1848, overleden te Wessem op 5 mei 1934, dochter van Pierre van Deport en Anne Marie Coelen.
(Zij is eerder getrouwd te Neeritter op 22 april 1881 met Simondis Stijnen, dienstknecht, houtzager en landbouwer, geboren te Neeritter op 11 oktober 1845, overleden aldaar op 27 oktober 1884, zoon van Joannes Jacobus Stijnen en Marie Catherine Steijvers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina