Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Tulkens, landbouwster, geboren te Ittervoort rond 1751, overleden te Neeritter op 24 augustus 1803.


Zij was gehuwd met
Hendrik Stevens, landbouwer, geboren te Neeritter rond 1750, overleden aldaar op 2 juli 1837, zoon van Jean Stevens en Marie Creemers.
(Hij is later getrouwd te Neeritter op 6 november 1809 met Gertrude Smeets, landbouwster, geboren te Neeritter rond 1776, overleden aldaar op 8 augustus 1811, dochter van Mathias Smeets en Jeanne Muijsers. Hij is later getrouwd te Neeritter op 30 oktober 1815 met Joanna Brouns, dienstmaagd en landbouwster, geboren te Ophoven (B) op 29 september 1793, overleden te Molenbeersel op 18 september 1867, dochter van Reinier Brouns en Helena Lemmen. (Zij is later getrouwd te Neeritter op 1 februari 1839 met Jan Nies, dienstknecht, geboren te Swartbroek op 3 november 1808, overleden te Molenbeersel op 13 september 1887, zoon van Mathijs Nies en Joanna Smeets.))

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina