Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Teunissen, slager en landbouwer, geboren te Neeritter rond 1762, overleden aldaar op 20 juli 1832, zoon van Pierre Teunissen en Marie Cupers.


Hij was gehuwd met
Maria Catharina Goevers, slachterse, geboren te Neeritter rond 1754, overleden aldaar op 21 januari 1818, dochter van Lambert Govers en Catharina Basters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Lambertus, beenhouwer en slachter, geboren te Neeritter rond 1796, overleden aldaar op 12 december 1857.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 21 januari 1822 met Maria Catharina Suermans, dienstmeid, geboren te Stevensweert rond 1800, overleden te Neeritter op 15 juni 1861, dochter van Maria Sophia Suermans.
  • 2 : Joannes, slager, geboren te Neeritter op 22 december 1797.
    Hij is getrouwd te Thorn op 13 oktober 1826 met Maria Sophia Peternella Koninkx, naaister, geboren te Thorn op 15 april 1794, dochter van Jakob Koninkx en Anna van Bree.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina