Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Hoeken, landbouwster en molenaarster, geboren te Stramproy op 24 januari 1813, overleden te Kessenich op 23 mei 1845, dochter van Mathijs Hoeken en Elisabeth Houben.


Zij is getrouwd te Neeritter op 8 mei 1840 met
Theodorus Stevens, landbouwer, geboren te Neeritter op 4 januari 1819, overleden te Molenbeersel op 19 oktober 1892, zoon van Hendrik Stevens en Joanna Brouns.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Mathijs, geboren te Neeritter op 27 juli 1841, overleden aldaar op 19 januari 1842.
  • 2 : Elisabeth, geboren te Neeritter op 17 oktober 1842.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina