Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Stevens, geboren te Neeritter op 19 april 1830, overleden te Molenbeersel op 25 februari 1908, dochter van Hendrik Stevens en Joanna Brouns.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 7 juni 1856 (1) met
Wilhelmus Smeets, landbouwer, geboren te Neeritter op 6 mei 1830, overleden te Molenbeersel op 21 september 1864, zoon van Joannes Smeets en Martina Schaevels.

Zij is getrouwd te Molenbeersel op 9 februari 1867 (2) met
Peter Joannes Truijen, geboren te Neeritter op 22 juni 1833, zoon van Pierre Mathiieu Truijen en Elisabeth Creemers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina