Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Cornelia Smeets, naaister en landbouwster, geboren te Wessem op 19 juli 1836, overleden te Neeritter op 17 mei 1884, dochter van Hermanus Smeets en Catharina Puts.


Zij is getrouwd te Wessem op 7 februari 1872 met
Joannes Reijnier Moens, dienstknecht en daghuurder, geboren te Neeritter op 13 maart 1835, overleden aldaar op 12 februari 1909, zoon van Joseph Moens en Johanne van de Winkel.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Doodgeboren dochter, geboren te Neeritter op 4 januari 1878.
  • 6 : Hendrik Hubert, landbouwer, geboren te Neeritter op 4 februari 1883.
    Hij is getrouwd te Wessem op 19 juli 1915 met Maria Elisabeth Saes, naaister, geboren te Beegden op 4 maart 1890, overleden te Roermond (Z) op 11 juli 1967, dochter van Pieter Jan Hubert Saas en Maria Gertrudis Smeets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina