Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jean Tilmans, geboren te Neeritter-Beersel op 1 maart 1799, overleden te Molenbeersel op 21 juni 1881, zoon van Leonardus Tilmans en Gertrudis Neelissen.


Hij is getrouwd te Stramproy op 2 juli 1837 met
Petronella van Ummissen, gedoopt te Stramproy op 5 februari 1795, overleden te Molenbeersel op 12 oktober 1880, dochter van Theodoor van Ummissen en Anna Maria Beelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus, geboren te Neeritter op 11 augustus 1842, overleden aldaar op 29 september 1842.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina