Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lambert Verkissen, akkerman, geboren te Neeritter op 2 november 1749, overleden aldaar op 10 november 1817, zoon van Mathias Verkissen en Petronelle Frenssen.


Hij is getrouwd te Neeritter op 9 januari 1780 voor de kerk met
Anna Heser, geboren te Neeritter op 13 maart 1757, overleden aldaar op 14 september 1830, dochter van Joannes Heser en Catharina Gijsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henri, landbouwer, geboren te Neeritter rond 1785, overleden te Hunsel op 2 juli 1803.
  • 2 : Petronelle, landbouwster, geboren te Neeritter, gedoopt op 5 maart 1787, overleden te Ittervoort op 4 augustus 1848.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 29 september 1813 met Pierre van Genhaeffen, werkman en landbouwer, geboren te Ittervoort, gedoopt te Thorn op 8 maart 1787, overleden te Ittervoort op 16 september 1835, zoon van Nicolas Opgenhoven en Anna Catharina Raets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina