Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Fiddelaers, geboren te Wessem op 28 januari 1815, overleden te Neeritter op 26 augustus 1852, dochter van Petrus Fiddelaers en Elisabeth Geenen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 8 juli 1846 met
Winnandus Soetermans, dagloner, geboren te Neeritter op 28 februari 1818, zoon van Leonardus Soetermans en Catharina Verkissen.
(Hij is later getrouwd te Neeritter op 4 februari 1853 met Johanna Maria Dehing, dagloonster, geboren te Neeritter op 10 maart 1823, overleden aldaar op 9 december 1881, dochter van Petronella de Hingh.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Leonardus, geboren te Neeritter op 15 mei 1849.
  • 4 : Peter Joannes, geboren te Neeritter op 16 augustus 1852, overleden aldaar op 7 september 1852.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina