Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lucia de Hing, geboren te Neeritter, gedoopt op 10 juli 1787, overleden te Neeritter op 15 januari 1862, dochter van Laurentius de Hing en Anne van den Heuvel.


Zij is getrouwd te Neeritter op 12 april 1825 met
Christiaen Jacobus Snijkers, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neeritter, gedoopt op 1 mei 1784, overleden te Neeritter op 16 januari 1836, zoon van Jacobus Snijkers en Catharina Peeters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina