Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Luijs, dienstmaagd, gedoopt te Kessenich op 2 juli 1792, overleden aldaar op 20 april 1828, dochter van Jan Luijs en Dorothea Moens.


Zij is getrouwd te Neeritter op 20 oktober 1817 met
Goedefridus Simons, akkerman en landbouwer, geboren te Kessenich op 1 september 1790, overleden op 18 januari 1879, zoon van Jan Simons en Maria Schijmans.
(Hij is later getrouwd te Kessenich op 8 november 1831 met Chatrine Verwijlen, dienstmeid, geboren te Neeritter op 21 oktober 1802, overleden te Kinrooi op 31 augustus 1868, dochter van Peter Verwijlen en Aldegonda Denier.)

Uit dit huwelijk:



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina