Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Walraeven, geboren te Echt op 29 augustus 1813, dochter van Peter Mathijs Walraeven en Anna Catharina Ingenwaerd.


Zij is getrouwd te Neeritter op 21 juni 1843 met
Joannes Smeets, dienstknecht, geboren te Wessem op 11 april 1821, overleden te Neeritter op 23 maart 1844, zoon van Peter Smeets en Maria Catharina van Buggenum.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella, geboren te Neeritter op 19 december 1843.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina