Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Marie Opgenhaffen.


Zij was gehuwd met
Henri Euffinger.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna, dienstmeid en herbergierster, geboren te den Haag, gedoopt op 13 mei 1779, overleden te Neeritter op 11 november 1848.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 8 mei 1810 (1) met Godefroid Koulen, dienstknecht en dagloner, geboren te Neeritter, gedoopt op 13 maart 1782, overleden te Neeritter op 25 juni 1812, zoon van Pierre Mathieu Koulen en Gertrude Curvers.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 29 april 1813 (2) met Joannes Segers, landbouwersknecht en herbergier, geboren te Neeritter, gedoopt op 21 juli 1776, overleden te Neeritter op 3 mei 1859, zoon van Renerus Philippus Segers en Elizabeth Snijkers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina