Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Aldegonde Donné.


Zij was gehuwd met
Jean Koninckx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie Helene, landbouwster, geboren te Tongerloo (B) op 18 januari 1758, overleden te Neeritter-Beersel op 29 april 1822.
    Zij was gehuwd (1) met Martin Bosmans.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 21 september 1809 (2) met René Seeven, landbouwer, geboren te Neeritter op 31 oktober 1745, overleden aldaar op 21 september 1815, zoon van Theodore Seeven en Marie Salden.
    (Hij is eerder getrouwd te Aldeneik (B) op 11 augustus 1772 voor de kerk met Joanna Tilmans. Hij is eerder getrouwd te Ophoven (B) op 27 januari 1794 voor de kerk met Jacqueline Verwijlen, gedoopt te Neeritter op 28 augustus 1760, overleden te Maaseik (B) op 9 oktober 1808, dochter van Guillaume Verwijlen en Catharina van Roij.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina