Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Christina Hubertina Segers, geboren te Neeritter op 21 oktober 1886, overleden aldaar op 2 december 1937, dochter van Philippus Jacobus Segers en Petronella Moors.


Zij is getrouwd te Neeritter op 10 november 1919 met
Andries Hubert Corstjens, metselaar, geboren te Thorn rond 1887, wonende te Hunsel, overleden te Roermond op 27 oktober 1947, zoon van Peter Jan Hendrik Corstjens en Anna Catharina Vries.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Petronella Maria Wilhelmina, geboren te Neeritter op 25 november 1921, overleden op 5 januari 2007, begraven te Neeritter.
    Zij was gehuwd met Johannes Hubertus Hurxkens, mijnwerker/hulphouwer, geboren te Neeritter op 10 september 1916, wonende te Hunsel, overleden te Geleen op 29 april 1955, begraven te Neeritter, zoon van Joannes Jacobus Hubertus Hurxkens en Barbara Lambrichts.
  • 3 : Peter Jacobus Renier, geboren te Neeritter op 26 april 1923, overleden op 24 april 2002, begraven te Neeritter.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina