Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Verheijden, akkermanse, geboren te Neeritter rond 1760, overleden aldaar op 10 maart 1823, dochter van Wilhelmus Verheijden en Anna van den Heuvel.


Haar zoon van een onbekende man:
  • 1 : Wilhelmus, schaapwachter en schaapherder, geboren te Neeritter rond 1779, overleden aldaar op 30 april 1847.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 8 juli 1826 met Petronella Smeets, linnennaaister, geboren te Neeritter rond 1787, overleden aldaar op 7 september 1842, dochter van Jean Smeedts en Christine Goevers.

Zij was gehuwd (2) met
Goedefridus Schroijen, landbouwer, geboren te Neeritter, gedoopt aldaar op 17 oktober 1768, overleden aldaar op 10 april 1826, zoon van Wilhelmus Schroijen en Catharina Stevens.
(Hij is later getrouwd te Neeritter op 26 oktober 1824 met Joanna Catharina Kramers, dienstmeid, gedoopt te Ittervoort op 28 april 1781, overleden te Neeritter op 28 mei 1861, dochter van Joannes Kramers en Joanna Verheijden.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina