Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Michiel Schreven.


Hij was gehuwd met
Joanna Bosmans, akkervrouw en landbouwster, geboren te Neeritter rond 1758, overleden te Ittervoort-Beersel op 2 maart 1837.
(Zij is later getrouwd te Hunsel op 16 mei 1784 voor de kerk met Hendrik Tulkens, akkerman en landbouwer, geboren te Ittervoort rond 1760, overleden te Hunsel op 7 juli 1840, zoon van Jan Mathijs Tulkens en Maria Elisabeth Bouwens.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Michiel, akkerman, geboren te Hunsel-Beersel rond 1781, overleden te Molenbeersel op 10 maart 1855.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 16 oktober 1819 met Joanna Goevers, akkervrouw en landbouwster, geboren te Neeritter rond 1792, overleden te Ittervoort-Beersel op 4 maart 1841, dochter van Martinus Govers en Catharina Teijbers.
  • 2 : Catharina, spinster, geboren te Hunsel rond 1783, overleden te Ittervoort-Beersel op 6 maart 1837.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina