Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus Hubertus Wienen, dienstknecht, geboren te Neeritter op 1 maart 1848, overleden te Dilsen op 15 september 1907, zoon van Jan Reinier Wijnen en Aldegonde Tulkens.


Hij is getrouwd te Dilsen (B) op 19 februari 1881 (1) met
Francisca Daelmans, dienstmeid, geboren te Dilsen (B) op 30 juni 1858, overleden te Dilsen op 24 mei 1885, dochter van Pieter Joannes Daelmans en Anna Catharina Zanders.

Hij is getrouwd te Dilsen op 29 juli 1885 (2) met
Maria Catharina Slijpen, dienstmeid, geboren te Dilsen op 15 oktober 1852, dochter van Jan Theodorus Slijpen en Catharina Elisabeth Coenen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina