Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathijs Schoufs, overleden te Ophoven op 8 maart 1806.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Baents.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christiaen, landbouwer, geboren te Ophoven (B), gedoopt op 8 april 1796, overleden te Kinrooi op 26 april 1872.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 26 januari 1826 met Elisabeth Christis, landbouwster, geboren te Neeritter rond 1798, overleden te Ophoven op 14 januari 1827, dochter van Jan Christis en Joanna Teijbers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina