Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Karel Frans Willem Schotte, slotenmaker, geboren te Herstal (B) op 8 juni 1813, overleden te Roermond op 8 maart 1870, zoon van Francis Schotte en Maria Anna Francotteij.


Hij is getrouwd te Neeritter op 15 april 1853 met
Paulina Carolina Joors, geboren te Susteren op 21 februari 1821, overleden te Wessem op 30 mei 1889, dochter van Jan Hendrik Joors en Alexandrina Felicitas van Holthuijsen.
(Zij is later getrouwd te Neeritter op 5 april 1872 met Leonard van Gnabeth, winkelier, geboren te Susteren op 13 januari 1824, overleden te Elsloo op 26 november 1903, zoon van Lambert van Gnabeth en Gertrudis Mostard. (Hij is eerder getrouwd te Wessem op 20 juni 1848 met Maria Cornelia Kreps, geboren te Wessem op 12 mei 1820, overleden aldaar op 7 augustus 1869, dochter van Joannes Henricus Franciscus Kreps en Maria Anna Valkenborgh.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina