Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Winand Severinus Hubertus Sackers, hulpkommies bij de belastingen, geboren te Kerkrade op 29 augustus 1896, overleden te Hunsel op 13 juli 1923, zoon van Severinus Hendrikus Sackers en Maria Agnes Hubertina Bischopp.


Hij is getrouwd te Neeritter op 17 augustus 1921 met
Anna Eleonora Henrietta Maria Linssen, geboren te Neeritter op 10 januari 1897, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 29 maart 1951, begraven te Neeritter, dochter van Hendrik Eugène Desiré Linssen en Maria Elisabeth Lucia Ressen.
(Zij is later getrouwd te Neeritter op 24 september 1926 met Peter Joseph Odekerken, handelsreiziger, geboren te Kerkrade op 11 augustus 1895, overleden op 1 juli 1978, zoon van Peter Joseph Hubertus Odekerken en Anna Catharina Hensgens. (Hij was later gehuwd met Gertruda Botterwek.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina