Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Maria Verheijden, linnennaaister, geboren te Neeritter op 26 januari 1824, overleden aldaar op 8 maart 1896, dochter van Peter Verheijden en Maria Gielen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 1 juni 1854 met
Martinus Hubertus Roosen, landbouwer, geboren te Grathem op 28 september 1820, overleden te Neeritter op 5 oktober 1872, zoon van Jan Willem Roos en Anna Maria Meevissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Neeritter op 10 december 1855.
  • 2 : Wilhelmus, geboren te Neeritter op 7 augustus 1857, overleden aldaar op 6 september 1857.
  • 4 : Maria Hubertina, geboren te Neeritter op 26 januari 1862, overleden aldaar op 9 februari 1864.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina