Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Roijens, landbouwer, geboren te Ittervoort-Beersel op 10 januari 1820, overleden te Molenbeersel op 4 februari 1896, zoon van Mathijs Roijens en Margaritha van Heel.


Hij is getrouwd te Molenbeersel op 4 juni 1857 (1) met
Gertrudis Kuppens, geboren te Neeritter op 3 juni 1826, overleden te Molenbeersel op 18 augustus 1870, dochter van Leonardus Kuppens en Catharina Schaekers.

Hij is getrouwd te Molenbeersel op 6 mei 1871 (2) met
Anna Maria Steijvers, dienstmeid, geboren te Stramproy op 15 april 1842, dochter van Leonard Steijvers en Marie Chatrine Christus.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina