Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathie Arets, akkervrouw en landbouwster, geboren te Neeritter rond 1785, dochter van Mattias Arets en Cornelia Kristus.


Zij is getrouwd te Neeritter op 26 oktober 1814 met
Joannes Roijackers, landbouwer en akkerman, geboren te Ittervoort rond 1764, overleden te Neeritter op 19 januari 1820, zoon van Francis Roijackers en Margrieta Bouden.
(Hij was weduwnaar van Gertruid Jordemans, gedoopt te Neeritter op 11 september 1770, overleden aldaar op 26 februari 1814, dochter van Theodorus Jordemans en Elisabeth Gielissen.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes Wilmhelmus, dienstknecht, geboren te Neeritter-Beersel op 21 januari 1819, overleden te Stramproy op 29 maart 1876.
    Hij is getrouwd te Stramproy op 12 februari 1846 met Joanna Catharina Perelings, geboren te Stramproy op 7 augustus 1809, overleden aldaar op 17 januari 1864, dochter van Jan Perelings en Joanna Maria Wulbers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina