Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathieu van Raetingen, landbouwer, geboren te Hunsel op 19 maart 1812, overleden te Tongerlo (B) op 18 februari 1884, zoon van Reinier van Ratingen en Maria Elisabeth Goovers.


Hij is getrouwd te Neeritter op 25 oktober 1833 (1) met
Maria Helena Erlingen, geboren te Bree (B) op 8 februari 1797, overleden te Tongerlo (B) op 12 maart 1847, dochter van Arnoldus Erlingen en Anna Catharina Taps.

Hij is getrouwd te Tongerlo (B) op 15 juni 1848 (2) met
Helena Leën, geboren te Bree (B) op 17 augustus 1810, overleden te Tongerlo (B) op 30 januari 1878, dochter van Mathijs Leën en Catharina Borger.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina