Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Klokkers, landbouwster, geboren te Dordrecht op 8 september 1812, dochter van Antonius Klokkers en Maria Gertrudis Penders.


Zij is getrouwd te Neeritter op 4 april 1839 met
Jan Mathias Roijaers, landbouwer, geboren te Neeritter op 31 mei 1815, zoon van Joannes Roijackers en Mathie Arets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Neeritter op 19 december 1839.
  • 3 : Joannes Hubertus, akkerknecht, geboren te Neeritter op 7 juli 1842, overleden te Molenbeersel op 12 december 1915.
    Hij is getrouwd te Molenbeersel op 12 juli 1872 (1) met Catharina Segers, geboren te Kessenich op 5 december 1844, overleden te Molenbeersel op 9 februari 1878, dochter van Wilhelmus Lambertus Segers en Marie Gertrude Bruenen.
    Hij is getrouwd te Molenbeersel op 26 september 1878 (2) met Maria Theresia Tijskens, dienstmeid, geboren te Kinrooi op 20 april 1857, overleden te Molenbeersel op 7 juli 1896, dochter van Joannes Cornelis Tijskens en Catharina Gielissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina