Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Willem Rutten, soldaat.


Hij was gehuwd met
Adriana Cooijmans, geboren te Winschoten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrika, dienstmeid en landbouwster, geboren te Stevensweert op 10 april 1801, overleden te Neeritter op 7 mei 1882.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 13 mei 1829 met Lambert Ramakers, dagloner en houtzager, geboren te Neeritter op 27 april 1797, overleden aldaar op 17 februari 1878, zoon van Laurins Ramakers en Maria Goevers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina