Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Eleonora Maria Ida Ramakers, geboren te Neeritter op 16 mei 1915, overleden op 3 juli 2002, begraven te Neeritter, dochter van Philippus Lambertus Ramakers en Maria Hubertina Leeters.


Zij is getrouwd te Neeritter op 7 november 1941 met
Peter Hubertus Quanjel, lijnwerker, geboren te Stevensweert op 21 november 1901, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 9 juni 1949, begraven te Neeritter, zoon van Mathijs Hubert Quanjel en Maria Elisabeth Duckers.




Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina