Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Odilia van de Laer, dienstmeid, geboren te Kessenich op 10 december 1818, overleden aldaar op 22 augustus 1845, dochter van Lambert van de Laer en Joanna Ramakers.


Zij is getrouwd te Neeritter op 18 mei 1842 met
Joannes Peters, dienstknecht, geboren te Ophoven (B) op 15 november 1817, overleden te Maasniel op 9 februari 1868, zoon van Wilhelmus Peters en Mechtildis Hanssen.
(Hij is later getrouwd te Maasniel op 24 mei 1854 met Anna Gertrudis Wulms, geboren te Maasniel.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina