Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrik Thiessen, landbouwer.


Hij was gehuwd met
Anna Maria Keulen, landbouwster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Mechtildis, dienstmeid, geboren te Weert op 16 januari 1804.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 2 september 1841 met Wilhelmus Prechters, schaapwachter, geboren te Neeritter op 17 oktober 1786, overleden te Stramproy op 27 september 1857, zoon van Jan Prechters en Helena Lemmen.
    (Hij is eerder getrouwd te Stramproy op 18 september 1814 met Christina Stals, dagloonster, geboren te Stramproy op 22 juli 1780, overleden aldaar op 6 oktober 1827, dochter van Henrij Stals en Elisabeth Meekels.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina