Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Guillaume Purnot, landbouwer, geboren te Nivelle rond 1757, overleden te Neeritter op 5 januari 1817, zoon van Pierre Purnot en Jeanne Gatte.


Hij was gehuwd (1) met
Maria Elisabeth Meekels, geboren te Neeritter rond 1760, overleden aldaar op 14 februari 1808, dochter van Jean Meeckels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Elisabeth, dienstmaagd, geboren te Neeritter, gedoopt op 5 februari 1798, overleden te Maaseik op 26 juni 1879.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 5 februari 1820 (1) met Laurentius op 't Velt, dagloner, geboren te Grathem, gedoopt op 17 mei 1792, overleden te Grathem op 31 december 1828, zoon van Hendrik op Velt en Odilia Janssen.
    Zij had van een onbekende man één zoon.

Hij is getrouwd te Neeritter op 26 april 1808 (2) met
Marie Agnes Cuijpers, dienstmeid, geboren te Thorn rond 1765, dochter van Jean Cuijpers en Beatrix Colij.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina