Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Benot Martens.


Zij was gehuwd met
Mathias Pepels, overleden te Bocholt op 1 mei 1816.

Uit dit huwelijk:
 • 1 : Hubertus, akkerman, geboren te Bocholt (B) rond 1790.
  Hij was gehuwd (1) met Anna Catharina Haasen.
  Hij is getrouwd te Neeritter op 6 oktober 1818 (2) met Henrica Maes, akkervrouw, geboren te Neeritter op 9 augustus 1787, dochter van Joannes Maes en Maria Catharina Creemers.
 • 2 : Pierre Jean, wever en linnenwever, geboren te Bocholt (B) op 6 juni 1794, overleden te Molenbeersel (B) op 26 februari 1863.
  Hij is getrouwd te Ittervoort op 4 februari 1819 (1) met Gabrielle Versiers, geboren te Ittervoort-Beersel op 25 november 1800, overleden te Kessenich op 20 januari 1844, dochter van Lambert Versiers en Susanna Berben.
  Hij is getrouwd te Kessenich op 29 augustus 1845 (2) met Jeanne Roijackers, geboren te Neeritter op 24 juni 1806, overleden te Molenbeersel op 9 maart 1881, dochter van Joannes Roijackers en Gertruid Jordemans.
  (Zij had van een onbekende man één zoon.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina