Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Prechters, dagloner, geboren rond 1748, overleden te Neeritter op 1 augustus 1806.


Hij was gehuwd met
Helena Lemmen, daghuurster, geboren rond 1748, overleden te Neeritter op 7 april 1818, dochter van Wilhelmus Lemmen en Catharina Vlinder.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Wilhelmus, schaapwachter, geboren te Neeritter op 17 oktober 1786, overleden te Stramproy op 27 september 1857.
    Hij is getrouwd te Stramproy op 18 september 1814 (1) met Christina Stals, dagloonster, geboren te Stramproy op 22 juli 1780, overleden aldaar op 6 oktober 1827, dochter van Henrij Stals en Elisabeth Meekels.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 2 september 1841 (2) met Joanna Mechtildis Thiessen, dienstmeid, geboren te Weert op 16 januari 1804, dochter van Hendrik Thiessen en Anna Maria Keulen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina