Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Pauwels, geboren te Baexem, gedoopt op 3 april 1743, overleden te Ittervoort op 7 maart 1812.


Hij is getrouwd te Beersel voor de kerk met
Jacomina Gijsen, geboren te Ittervoort-Beersel, gedoopt te Thorn op 8 mei 1756.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, bouwknecht, dienstknecht, akkerman en landbouwer, gedoopt te Ell op 8 april 1790, overleden te Kinrooi op 7 juli 1864.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 20 april 1822 met Anna Maria Steijvers, landbouwster, gedoopt te Neeritter op 21 oktober 1798, overleden te Kinrooi op 26 maart 1875, dochter van Thomas Steijvers en Marguerite Thewen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina