Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Carolina Wilhelmina Hubertina Tulleners, geboren te Neeritter op 24 juli 1830, dochter van Aloijsius Wilhelmus Engelbertus Tulleners en Alexandrina Felicitas van Holthuijsen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 6 augustus 1852 met
Jacobus Hubertus van de Port, koopman en herbergier, geboren te Neeritter op 3 juni 1827, overleden aldaar op 20 augustus 1870, zoon van Henricus van de Port en Maria Helena Daniels.

Uit dit huwelijk:
  • 5 : Franciscus Justinus Lambertus, fabrieksopzichter en assuradeur, geboren te Neeritter op 11 januari 1863, overleden te Maastricht op 1 oktober 1910.
    Hij is getrouwd te Amstenrade op 16 december 1886 met Helena Maria Hubertina Berghof, geboren te Maastricht op 10 november 1860, overleden aldaar op 6 mei 1938, dochter van Louis Berghof en Marialda Cecilia Hubertina Moermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina