Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Hubertus Ponsen, papiersnijder, geboren te Neeritter op 22 februari 1882, overleden te Roermond op 6 februari 1953, zoon van Joannes Hubertus Ponsen en Catharina Hubertina Verheijden.


Hij is getrouwd te Lier (B) op 6 april 1907 (1) met
Petronella Catharina Theulen, naaister, geboren te Breda op 4 april 1886, dochter van Carolus Hubertus Theulen en Maria Joanna Catharina Arsi.

Hij is getrouwd te Antwerpen (B) op 12 juli 1913 (2) met zijn schoonzus
Leontine Charlotte Theulen, werkvrouw, geboren te Antwerpen (B) op 3 maart 1894, overleden op 14 september 1975, begraven te Roermond, dochter van Carolus Hubertus Theulen en Maria Joanna Catharina Arsi.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Joanna Catharina, geboren te Antwerpen rond 1914.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina