Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Ferdinand Munnecom, fabrieksarbeider en mijnwerker, geboren te Ratingen (D) op 6 juni 1910, overleden op 5 mei 1982, begraven te Neeritter, zoon van Reinier Hubertus Munnecom en Maria Magdalena Stijnen.


Hij is getrouwd te Neeritter op 12 juli 1940 met
Gertruda Helena Maria Bokken, geboren te Neeritter op 9 november 1914, overleden te Heerlen (Z) op 7 september 1971, begraven te Neeritter, dochter van Peter Mathijs Hubertus Bokken en Gertrudis Hubertina Coelen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina