Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

René Opgenhoven, landbouwer, geboren te Ittervoort op 11 april 1784, overleden aldaar op 16 november 1811, zoon van Nicolas Opgenhoven en Anna Catharina Raets.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 11 mei 1810 met
Marie Therese Janssen, dienstmeid, geboren te Ophoven (B) op 24 maart 1782, overleden aldaar op 25 juli 1856, dochter van Tilman Janssen en Elisabeth Henckens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anne Elisabeth, dienstmeid, geboren te Ittervoort op 6 januari 1811, overleden te Maaseik op 16 oktober 1893.
    Zij is getrouwd te Ophoven (B) op 28 oktober 1847 met Lodewijk Peter Verstegen, steenbakker en houtzager, geboren te Maaseik op 19 maart 1809, overleden aldaar op 8 september 1878, zoon van Gerardus Verstegen en Maria Ida Meuvissen.
    (Hij was weduwnaar van Barbara Daelmans, overleden te Maaseik op 28 maart 1846.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina