Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Jacobus Hubertus Munnecom, onderwijzer, geboren te Neeritter op 2 maart 1905, overleden te Roermond op 16 september 1975, begraven te Neeritter, zoon van Joannes Hubertus Munnecom en Petronella Hubertina Cornelia Pex.


Hij is getrouwd te Hunsel op 30 oktober 1936 met
Anna Katharina Sleven, onderwijzeres, geboren te Ratingen (D) op 9 februari 1905, overleden op 4 mei 1987, begraven te Neeritter, dochter van Hubertus Reinier Sleven en Anna Maria Stein.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : René Hubertus Gerardus, geboren te Hunsel op 13 juli 1939, wonende aldaar, overleden te Roermond op 12 augustus 1943.
  • 2 : Johannes Peter Jacobus, geboren te Hunsel op 11 oktober 1942, overleden te Ittervoort op 4 februari 1977, begraven te Neeritter.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina