Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Jacobus Munnecom, fabrieksarbeider en grondwerker, geboren te Ratingen (D) op 19 februari 1902, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 18 maart 1943, zoon van Reinier Hubertus Munnecom en Maria Magdalena Stijnen.


Hij was gehuwd met
Agnes Josephina Gerardina Snijkers, geboren te Kessenich op 28 maart 1908, wonende te Hunsel, overleden te Stramproy op 21 september 2004.
(Zij was later gehuwd met Wilhelmus Johannes Ruyken, geboren te 's-Hertogenbosch op 4 april 1904, overleden te Roermond (Z) op 18 maart 1979, begraven te Neeritter.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Maria, geboren te Neeritter op 2 maart 1932, overleden aldaar op 7 april 1934.
  • 2 : Petronella Catharina Gerardina, geboren te Neeritter op 12 oktober 1940, overleden te Roermond op 30 november 1940.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina