Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Mathijs Muijsers, landbouwer, geboren te Neeritter op 31 augustus 1838, overleden te Molenbeersel op 3 november 1921, zoon van Wilhelmus Muijsers en Maria Catharina Sevens.


Hij is getrouwd te Molenbeersel op 15 november 1883 met
Susanne Creemers, landbouwster, geboren te Molenbeersel op 20 juni 1846, overleden aldaar op 3 november 1921, dochter van Henrij Creemers en Marie Elizabeth Driessens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina