Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Hubertus Snijkers, arbeider, geboren te Neeritter op 20 april 1887, overleden te Horn op 24 mei 1972, zoon van Franciscus Sneijkers en Hubertina Elisabeth Gertrudis Swagten.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 12 juni 1922 met
Cecilia Hubertina Donders, geboren te Ittervoort op 22 november 1892, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 5 februari 1948, dochter van Mathias Renier Donders en Gertrudis Roost.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Ittervoort op 19 december 1932.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina