Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Renier Johannes Hubertus Munnecom, winkelier en caféhouder, geboren te Neeritter op 11 april 1920, overleden te Roermond (Z) op 14 februari 1989, begraven te Neeritter, zoon van Reinier Hubertus Munnecom en Maria Magdalena Stijnen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 12 november 1943 met
Josephina Eleonora Maria Ressen, geboren te Neeritter op 8 april 1922, overleden op 20 februari 1994, begraven te Neeritter, dochter van Joannes Reinier Hubertus Ressen en Petronella Hubertina Theulen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina