Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Gertrudis Monscheurs, naaister, geboren te Neeritter op 12 september 1865, overleden te Meijel op 17 november 1943, dochter van Theodorus Monsieur en Anna Maria Moons.


Zij is getrouwd te Neeritter op 2 juni 1905 met
Peter Hubertus Veugen, timmerman, geboren te Neeritter op 20 juni 1856, overleden te Meijel op 23 november 1943, zoon van Philippus Jacobus Veugen en Anna Gertrudis Leeters.
(Hij is eerder getrouwd te Thorn op 15 februari 1890 met Wilhelmina Hubertina Tonnaer, geboren te Thorn op 26 maart 1853, overleden aldaar op 14 juni 1898, dochter van Franciscus Tonnaer en Catharina Elisabeth Paulussen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina