Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacomina Hubertina Monscheurs, geboren te Neeritter op 19 september 1879, wonende te Haelen, overleden aldaar op 3 februari 1948, dochter van Joannes Franciscus Monsieur en Maria Elisabeth Leenders.


Zij was gehuwd met
Otto Carl Maria Hubert Hugo Reichman, apotheker, geboren te Wermelskirchen (D) rond 1869, overleden te Neeritter op 16 oktober 1920, zoon van Eduard Franz Anton Hubert Reichman en Catharina Scheuren.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina