Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Christina Mols, geboren te Neeritter op 7 mei 1905, overleden te Roermond (Z) op 27 juni 1983, begraven te Maasbracht, dochter van Peter Jan Mols en Hendrina Christina Coumans.


Zij is getrouwd te Stevensweert op 3 juni 1935 met
Wilhelmus Hubertus Franciscus Sentjens, geboren te Grathem op 14 december 1902, overleden te Maasbracht op 21 juni 1980, zoon van Leonard Sentjens en Lucia Henderickx.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina