Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Hubertus Michiels, geboren te Neeritter op 17 april 1904, overleden te Maaseik (B) op 24 januari 1973, zoon van Willem Hubert Michiels en Maria Cornelia Hubertina Snijkers.


Hij was gehuwd met
Gertrudis Christina Smeulders, geboren te Aldeneik (B) op 11 januari 1907, overleden te Maaseik op 9 december 1988, dochter van Wilhelmus Jacobus Smeulders en Maria Helena Hinjoul.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina