Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Joanna Hubertina Meuwissen, naaister, geboren te Neeritter op 23 oktober 1883, overleden te Heerlen op 8 februari 1945, dochter van Jacobus Meuwissen en Maria Elisabeth Hubertina Coenen.


Zij is getrouwd te Heerlen op 29 september 1910 met
Jacob Konrad Wiegand, mijnwerker, geboren te Tann (D) op 29 augustus 1882, overleden te Heerlen op 28 juni 1941, zoon van Johannes Wiegand en Elisabeth Hahn.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina