Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Mathijssen, dienstbode, geboren te Neeritter op 4 september 1841, overleden te Luik (B) op 11 mei 1875, dochter van Pieter Jan Matthijssen en Anna Catharina van Mierlo.


Zij is getrouwd te Luik (B) op 28 juni 1865 met
Antoine Simon Karisse, wapensmid, geboren te Huy (B) op 19 mei 1832, overleden te Lanaye (B) op 15 juni 1902, zoon van Urbain Joseph Karisse en Gertrude Muller.
(Hij was weduwnaar van Marguerite Rose Chaumont, overleden te Luik (B) op 23 september 1862.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina