Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Houben, overleden te Thorn op 23 augustus 1808.


Zij was gehuwd met
Gerardus Linssen, overleden te Thorn op 13 mei 1831.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, dienstknecht, dagloner en landbouwer, geboren te Thorn op 27 november 1798, overleden te Molenbeersel (B) op 16 maart 1858.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 6 mei 1826 (1) met Joanna Severs, dienstmeid, geboren te Ittervoort, gedoopt te Thorn op 30 oktober 1794, overleden te Neeritter-Beersel op 30 januari 1837, dochter van Henricus Severs en Catharina Seevers.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 27 april 1837 (2) met Elisabeth Creemers, dienstmeid, geboren te Neeritter op 26 maart 1799, overleden te Molenbeersel op 25 januari 1873, dochter van Lambert Creemers en Sibilla Kurvers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina