Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Eleonora Maria Elisabeth Leeters, geboren te Neeritter op 7 juni 1906, overleden te Weert (Z) op 16 januari 1993, begraven te Neeritter, dochter van Hubertus Josephus Jacobus Leeters en Maria Elisabeth Segers.


Zij is getrouwd te Neeritter op 12 juli 1935 met
Wilhelmus Hubertus Kuijpers, landbouwer, geboren te Neeritter op 4 januari 1906, overleden op 26 augustus 1978, begraven te Neeritter, zoon van Peter Hubertus Kuijpers en Maria Cornelia Pepels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina